Inspectie, keuring, reparatie, onderhoud en certificering van gereedschap

 

Bij het werken met hijs- en hefmiddelen, gereedschappen, veiligheidsartikelen en aanverwante producten zijn de veiligheid en betrouwbaarheid van groot belang. Om dit te kunnen garanderen dient de kwaliteit en juiste werking van deze arbeidsmiddelen tijdens de gehele gebruiksfase (levensduur) te worden gewaarborgd.

 

Alle onderhoudsmonteurs worden opgeleid & gecertificeerd tot deskundig en onafhankelijk keurmeester door de TCVT. Daarnaast biedt de merkonafhankelijkheid een specifieke meerwaarde. Hierdoor kunt u de jaarlijkse keuring van al uw gereedschappen en materialen door 1 bedrijf laten uitvoeren.

 

Op afspraak komen onze keurmeesters bij u op locatie voor het verzorgen van de keuring, reparatie en het nodige onderhoud. Hierna wordt alles in ons online certificeringsysteem verwerkt en krijgt u een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden inclusief de bijhorende certificaten. Wij houden regelmatig contact met u en enige tijd voor de volgende keuringsdatum een bericht voor de planning van de opvolgende keuring. Op deze manier blijven uw gereedschappen in topconditie. Neem contact met ons op voor een afspraak.