ZWARTS VEILIGHEID EN TECHNIEK DE VERHUURSPECIALIST OP HET GEBIED VAN HIJSMATERIEEL 

Bij Zwarts veiligheid en techniek staat alles in het teken van hijsmaterieel. We durven onszelf een echte specialist te noemen die veilig en betrouwbaar materieel levert voor alle hijstoepassingen. 

We combineren hoogwaardig materieel, uitgebreide kennis en ervaring met een uitstekende klantenservice om u de optimale oplossing te bieden voor alle hijstoepassingen. Ongeacht de last of de locatie: bij Zwarts veiligheid en techniek bieden we betrouwbaar en veilig materieel dat voldoet aan al uw eisen. 

Met Zwarts veiligheid en techniek beschikt u tijdens uw project over net dat beetje extra kennis en ervaring waardoor u de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunt uitvoeren. Van een handkettingtakel kettingwerk vacuumheffers tot geavanceerde modulaire spreadersystemen of portaalkranen: we bieden het grootste aanbod hijsmaterieel dat direct klaar is voor gebruik, waar en wanneer u dat wilt. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor deskundig advies, ook bij u op locatie. 

Ongeacht uw locatie of de sector waarin u actief bent: vertrouw op Zwarts veiligheid en techniek de verhuurspecialist op het gebied van hijsmaterieel. 

Kwaliteit op één 

Ons materiaal, onze service en onze bedrijfsvoering voldoen aan alle gestelde eisen en richtlijnen en zijn overeenkomstig gecertificeerd. Omdat we altijd de hoogste kwaliteit willen garanderen, bieden wij uitsluitend producten van vooraanstaande merken binnen ons verhuur- en verkoopassortiment aan. Ons materieel is jong, worden perfect onderhouden door ons gediplomeerd personeel en voldoen aan alle keurmerken en eisen. Ons materieel wordt voorzien van een keuringssticker en QR code die overal waar u bent met u mobiele telefoon in gescand kan worden en dus het certificaat ter plaatse beschikbaar is.  

Advies en service 

Wij begrijpen onze klanten en geven hun deskundig advies over welke materieel het meest geschikt zijn voor hun projecten. Onze professionele specialisten staan klaar voor onze klanten met op maat gemaakte oplossingen. Uiteraard houden wij optimaal rekening met de wensen en eisen van onze klanten. 

Maar hier stopt het natuurlijk niet. Als Zwarts veiligheid en Techniek bieden wij complete huuroplossingen. Dit betekent dat onze huurklanten niet alleen het materieel bij ons kunnen huren, maar dat wij ook voor onderhoud, keuringen, trainingen, verzekeringen en een eigen reparatieservice zorgen. Uiteraard  garanderen wij een tijdige en correcte levering van het materieel op de gewenste locaties. 

Voor een offerte klik op onderstaande link:

verkoop@zvtechniek.nl