Gecertificeerd uw gereedschap laten keuren

Heeft u hef- en hijsmiddelen, valbescherming en of gereedschap dat u wilt laten keuren? Zwarts Veiligheid & Techniek staat voor volledig gecertificeerde keuring. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor het leveren, inspecteren, repareren en onderhouden van uw hijs- en hefmiddelen, valbescherming, gereedschap, veiligheidsartikelen en aanverwante producten. Verder kunt u bij ons terecht voor nieuwe onderdelen.

 

Wat kunt u verwachten wanneer u uw gereedschap laat keuren door Zwarts? 

Bij Zwarts Veiligheid & Techniek staat kwaliteit en vertrouwen voorop. Wij vinden het belangrijk dat u ervan uit kan gaan dat uw gereedschap in orde is. En die zekerheid garanderen we met onze certificering. Daarom is Zwarts Veiligheid & Techniek:

 

  • VCA gecertificeerd.

Arbo keuring voor VCA garandeert veilig werken.

  • ISO gecertificeerd.

Met de ISO normen werk je (kosten)efficiënt. 

  • Aangesloten bij de Metaalunie. 

Wij hanteren hun algemene voorwaarden.

  • Voorzien van TCVT geschoolde keurmeesters. 

Een speciale opleiding tot keurmeester.

 

Garantie van veilig werken en snelle keuring van uw gereedschap

Voor het inspecteren en keuren van hijs- en hefmiddelen, gereedschap en veiligheidsartikelen is het een halszaak om te zorgen voor de juiste certificering op het juiste moment. Certificering bij Zwarts Veiligheid & Techniek garandeert het vertrouwen van veilig werken volgens de geldende normen binnen de sector. Onze keurmeesters hebben recente en relevante kennis binnen het werkveld. Bovendien zijn wij snel bij u op locatie.

 

Wat kost het gecertificeerd keuren van uw gereedschap?

Het varieert per keuring wat de kosten zijn. Onze verkopers maken een inschatting van de grootte van de opdracht op basis van uw project. In overleg komen we zo tot een traject van inspectie, keuring en certificering. Waar nodig kunt u ook een beroep doen op onze overige dienstverleningen als onderhoud, reparatie of de levering van nieuwe onderdelen.

 

Zwarts Veiligheid & Techniek voor gecertificeerde keuring in Noord-Nederland

Wilt u meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Of over ons keuring en leveringsprogramma verdeeld over zes productgroepen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een advies op maat!