Elektrisch gereedschap laten keuren

Bij het werken met elektrisch gereedschap zijn veiligheid en betrouwbaarheid erg belangrijk. Dit maakt de keuring van uw gereedschap essentieel. Zwarts Veiligheid & Techniek staat voor volledig gecertificeerde keuring. Al onze onderhoudsmonteurs worden opgeleid en gecertificeerd tot deskundig en onafhankelijk keurmeester door de TCVT. Heeft u elektrisch gereedschap dat u wilt laten keuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Welk elektrisch gereedschap laten keuren?

Alle apparatuur wat een elektrisch risico oplevert, moet worden gekeurd. Hoe hoger het risico, hoe belangrijker de keuring en hoe vaker het gekeurd moet worden. Naast het keuren van elektrische handgereedschappen volgens de NEN 3140 norm, keuren wij ook verlengsnoeren en overige bijbehorende zaken.

 

Wie mag elektrisch gereedschap keuren?

Voor het keuren van elektrisch gereedschap is specifieke kennis en apparatuur vereist. Alle materieel moet gekeurd worden op basis van de NEN 3140 norm. Op basis van deze norm mogen alleen voldoende onderrichte personen de keuring van (elektrisch) gereedschap uitvoeren. De keurmeesters van Zwarts zijn hiervoor bevoegd en komen graag bij u op locatie om alle elektrische gereedschappen te keuren en u te voorzien van de bijbehorende certificaten.

 

Waarom uw elektrisch gereedschap laat keuren door Zwarts?

Bij Zwarts Veiligheid & Techniek staat kwaliteit en vertrouwen voorop. Wij vinden het belangrijk dat u ervan uit kan gaan dat uw elektrisch gereedschap in orde is. En die zekerheid garanderen we met onze certificering. Daarom kies je voor Zwarts Veiligheid & Techniek:

 

  • NEN 3140 Norm

Al uw elektrisch gereedschap wordt gekeurd volgens de NEN 3140 norm.

  • VCA gecertificeerd.

Arbo keuring voor VCA garandeert veilig werken.

  • ISO gecertificeerd.

Met de ISO normen werk je (kosten)efficiënt. 

  • Aangesloten bij de Metaalunie. 

Wij hanteren hun algemene voorwaarden.

  • Voorzien van TCVT geschoolde keurmeesters. 

Een speciale opleiding tot keurmeester.

 

Zwarts Veiligheid & Techniek voor gecertificeerde keuring in Noord-Nederland

Wilt u meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Of over ons keuring en leveringsprogramma verdeeld over zes productgroepen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een advies op maat!