Gebruik QR code

 

Uw certificaten up to date houden via een QR-code 

Identificatie van assets 

Identificeer simpel en snel uw gereedschap, materieel, machine of installatie met de Zwarts Veiligheid & techniek Mobile applicatie. Door het gebruik van QR-code stickers vermindert u het aantal handelingen bij het aanmaken of identificeren van het object. Geschikt voor tijdens het uitvoeren van inspecties, uitgifte uit het magazijn maar ook om servicemeldingen in te dienen.  

 

Stop ‘intelligent nummeren’ maar identificeer simpel door het scannen van een QR-code. Een industriële omgeving? Voor nagenoeg elke toepassing is er een juiste sticker. 

IDENTIFICEREN BESTAAND OBJECT 

Scan de QR-code en open de stamkaart. Voor u als klant welke gemakkelijk informatie zoals handleidingen, instructievideo’s of keuringscertificaten kunnen opvragen waar u toe gerechtigd bent. 

VERPLAATSEN VAN OBJECT 

Scan de QR-code en verplaats het object. Snel informatie opvragen waar het object zich bevindt. Voor het verplaatsen van materieel of gereedschap naar bijvoorbeeld het magazijn, project, voertuig of personen. Veel toegepast door materieelbeheerders of magazijnmedewerkers. 

 

Hoe werkt het? 

Onderweg op/of locatie,projeckt de gegevens nodig van je certificaat scan met je mobiele telefoon camera de QR-code en alle actuele gegevens zijn beschikbaar van het product. 

Is het product nog goedgekeurd, de levensduur de juiste norm en werklast staan vermeld. 

Wij kunnen de labels met QR-code aanbrengen op al uw producten. 

Het label zit beschermd in de chaintag 

Het label zelf is netjes ingekapseld in de chain tag Zeker samen met het beschermlaminaat van het label zelf, is de kans op beschadiging van jouw codering uitgesloten. 

 

Tracking van uw objecten

Voor het altijd en overal inzien waar uw waardevolle materieel of gereedschap is gelokaliseerd in ons online certificatenprogramma, is het gebruik van onze GeoTags een next step. Door objecten uit te rusten met de onze Tags ziet u live waar het object zich bevindt, maar is het bijvoorbeeld ook mogelijk automatische verplaatsingen plaats te laten vinden door gebruik van ‘Geofencing’.

 

Door gebruik van Tags verhoogd u de inzet van materieel en vermijd u onnodige stilstand van materieel op projecten. Nooit meer hoeven zoeken naar zoekgeraakt materieel of onnodig inkopen van extra of nieuw materieel terwijl het op een ander project niet wordt gebruikt. 

Wilt u ook overzicht houden over al uw Hef en Hijsmiddelen en gereedschap neem dan contact met ons op via 050-3053483