Uw hef- en hijsmiddelen laten keuren

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw hijs- en hefmiddelen TCVT gecertificeerd te laten keuren? Zwarts Veiligheid & Techniek staat garant voor volledig gecertificeerde keuring. Voor onder andere het leveren, inspecteren, repareren en onderhouden van uw hijs- en hefmiddelen en aanverwante producten kunt u bij ons terecht.

Wat houdt het keuren van uw hijsmiddelen door Zwarts in?

Kwaliteit en vertrouwen staan voorop bij Zwarts Veiligheid & Techniek. Wij vinden het belangrijk dat u ervan uit kan gaan dat u met een gerust hart en hoofd gebruik kunt maken van uw hijs- en hefmiddelen en hijsbanden. En die zekerheid waarborgen we met onze certificering. Zo is Zwarts Veiligheid & Techniek:

 

  • VCA gecertificeerd.

Arbo keuring voor VCA garandeert veilig werken.

  • ISO gecertificeerd.

Met de ISO normen werk je (kosten)efficiënt. 

  • Aangesloten bij de Metaalunie. 

Wij hanteren hun algemene voorwaarden.

  • Voorzien van TCVT geschoolde keurmeesters. 

Een speciale opleiding tot keurmeester.

 

Een gegarandeerd betrouwbare keuring van uw hef- en hijsmiddelen en hijsbanden

De juiste certificering op het juiste moment is van levensbelang bij het inspecteren en keuren van uw hijs- en hefmiddelen. Certificering bij Zwarts Veiligheid & Techniek garandeert het vertrouwen van veilig werken volgens de geldende normen binnen de sector. Onze keurmeesters hebben recente en relevante kennis binnen het werkveld. Bovendien zijn wij snel bij u op locatie.

 

Wetgeving voor keuren van uw hijsmiddelen

Onze keurmeesters zijn TCVT-opgeleid, via de stichting Toezicht Certificatie Verticaal Transport. TCVT is door het werkveld verticaal transport opgericht met als doel het beheren en onderhouden van keuring- en certificatieschema’s. 

 

In opdracht van de CBI’s beheert TCVT al haar keuringsschema’s en zorgt voor aansluiting met wet- en regelgeving. Zo zijn er schema’s die wettelijk verplicht zijn en schema’s die niet wettelijk verplicht zijn, maar die invulling geven aan de jaarlijks verplichte keuring van arbeidsmiddelen door een deskundige of de vereiste vakbekwaamheid.

 

Zwarts Veiligheid & Techniek voor gecertificeerde keuring in Noord-Nederland

Wilt u meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Of over ons keuring en leveringsprogramma verdeeld over zes productgroepen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een advies op maat!