Gecertificeerd uw hydraulisch gereedschap keuren

Bij het werken met hydraulisch gereedschap zijn veiligheid en betrouwbaarheid erg belangrijk. Dit maakt de keuring van uw gereedschap essentieel. Zwarts Veiligheid & Techniek staat voor volledig gecertificeerde keuring. Al onze onderhoudsmonteurs worden opgeleid en gecertificeerd tot deskundig en onafhankelijk keurmeester door de TCVT. Heeft u hydraulisch gereedschap dat u wilt laten keuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hydraulisch gereedschap

Een van de belangrijkste eigenschappen van hydraulisch gereedschap is dat ze een handeling uitvoeren door middel van een vloeistof welke ze onder druk gebruiken als krachtbron. Denk hierbij aan het ophogen van zware objecten door krikken tot het aandraaien van bouten. Hydraulische installaties hebben een hogere energiedichtheid dan elektrisch aangedreven apparatuur. Daarom hoeven zij niet heel groot te zijn om een behoorlijk vermogen te leveren. Een nadeel is echter dat slangen en koppelingen lek kunnen raken. Hierdoor valt de druk geheel of gedeeltelijk weg. Daarom is het zaak om uw hydraulische gereedschappen te onderhouden en keuren.

 

Waarom uw hydraulisch gereedschap laat keuren door Zwarts?

Bij Zwarts Veiligheid & Techniek staat kwaliteit en vertrouwen voorop. Wij vinden het belangrijk dat u ervan uit kan gaan dat uw hydraulisch gereedschap in orde is. En die zekerheid garanderen we met onze certificering. Daarom is Zwarts Veiligheid & Techniek:

 

  • VCA gecertificeerd.

Arbo keuring voor VCA garandeert veilig werken.

  • ISO gecertificeerd.

Met de ISO normen werk je (kosten)efficiënt. 

  • Aangesloten bij de Metaalunie. 

Wij hanteren hun algemene voorwaarden.

  • Voorzien van TCVT geschoolde keurmeesters. 

Een speciale opleiding tot keurmeester.

 

Onze werkwijze voor het keuren van hydraulische gereedschappen

Wanneer u uw hydraulische cilinders, flenzenspreiders, moerensplijters, pompen of ander materiaal laat keuren bij Zwarts, komen onze keurmeesters bij u op locatie. Vervolgens wordt alles in ons online certificeringssysteem verwerkt en ontvangt u een overzicht van de uitgevoerde keuringen en certificaten. We houden u tevens op de hoogte van de volgende datum om uw hydraulisch gereedschap te laten keuren. Zo blijft uw gereedschap in de beste conditie!

 

Zwarts Veiligheid & Techniek voor gecertificeerde keuring in Noord-Nederland

Wilt u meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Of over ons keuring en leveringsprogramma verdeeld over zes productgroepen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een advies op maat!