Gecertificeerde Kraankeuring

Hijskranen worden in verschillende branches, situaties en omstandigheden gebruikt. Om veiligheidsrisico’s te voorkomen is veilig materiaal cruciaal. In Nederland is een jaarlijkse kraankeuring verplicht om uw materiaal in goede conditie te houden. Wilt u uw kraan laten keuren? Zwarts Veiligheid & Techniek doet dit graag voor u!

Kraankeuring TCVT

Een kraankeuring moet uitgevoerd worden door vakbekwame personen. Bij Zwarts Techniek & Veiligheid werken wij met deskundige en onafhankelijke keurmeesters opgeleid en gecertificeerd door TCVT. Onze keurmeesters handelen volgens de werkvoorschriften van TCVT  (de Stichting Toezicht Certificatie Verticaal Transport). Dit wil onder andere zeggen dat wij keuren met het oog op de toekomst. We stellen niet alleen vast of de hijsmiddelen aan de veiligheidseisen voldoen, maar ook of deze de komende gebruiksperiode een veiligheidsrisico gaat opleveren. Zo kunt u het hele jaar door veilig werken.

 

Waarom uw kraankeuring bij Zwarts Veiligheid & Techniek?

Bij Zwarts Veiligheid & Techniek staat kwaliteit en vertrouwen voorop. Wij vinden het belangrijk dat u ervan uit kunt gaan dat uw kraan in orde is. En die zekerheid garanderen we met onze certificering. Daarom is Zwarts Veiligheid & Techniek:

 

  • VCA gecertificeerd.

Arbo keuring voor VCA garandeert veilig werken.

  • ISO gecertificeerd.

Met de ISO normen werk je (kosten)efficiënt. 

  • Aangesloten bij de Metaalunie. 

Wij hanteren hun algemene voorwaarden.

  • Voorzien van TCVT geschoolde keurmeesters. 

Een speciale opleiding tot keurmeester.

 

Onze werkwijze bij kraankeuringen

Onze keurmeesters komen op afspraak bij u op locatie voor het verzorgen van de kraankeuring en indien nodig reparatie en onderhoud. Na de werkzaamheden verwerken wij alles in ons online certificeringssysteem en u ontvangt van ons het bijbehorende certificaat. Enige tijd voor de volgende keuringsdatum laten wij u weten dat keuringsdatum nadert. Zo kunt u in uw productieplanning rekening houden met het onderhoud. Zo blijft uw kraan altijd in topconditie.

 

Zwarts Veiligheid & Techniek voor gecertificeerde keuring in Noord-Nederland

Wilt u meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Of over ons keuring en leveringsprogramma verdeeld over zes productgroepen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een advies op maat!