Gecertificeerd Pneumatisch gereedschap keuren

Bij het werken met pneumatisch gereedschap zijn veiligheid en betrouwbaarheid erg belangrijk, waardoor ook de keuring van uw gereedschap essentieel is. Alle onderhoudsmonteurs van Zwarts Veiligheid & Techniek worden opgeleid en gecertificeerd tot deskundig en onafhankelijk keurmeester door de TCVT. Heeft u pneumatisch gereedschap dat u wilt laten keuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Pneumatisch gereedschap

Pneumatisch gereedschap, ook wel luchtdruk gereedschap genoemd, wordt voornamelijk gebruikt voor takels en lieren. Pneumatisch gereedschap, zoals pneumatische lieren (ook wel luchtlieren genoemd), zijn niet afhankelijk van stroompunten, wat deze soort gereedschap extra veilig maakt. Oververhitting kan bijvoorbeeld niet plaatsvinden. Dat houdt echter niet in dat u ze niet hoeft te onderhouden of te laten keuren.

 

Waarom uw luchtdruk gereedschap laat keuren door Zwarts?

Bij Zwarts Veiligheid & Techniek staat kwaliteit en vertrouwen voorop. Wij vinden het belangrijk dat u ervan uit kan gaan dat uw pneumatisch gereedschap in orde is. En die zekerheid garanderen we met onze certificering. Daarom is Zwarts Veiligheid & Techniek:

 

  • VCA gecertificeerd.

Arbo keuring voor VCA garandeert veilig werken.

  • ISO gecertificeerd.

Met de ISO normen werk je (kosten)efficiënt. 

  • Aangesloten bij de Metaalunie. 

Wij hanteren hun algemene voorwaarden.

  • Voorzien van TCVT geschoolde keurmeesters. 

Een speciale opleiding tot keurmeester.

 

Onze werkwijze voor het keuren van pneumatisch gereedschap

Het uitvoeren van periodieke keuringen voor alle soorten persluchtgereedschap kan door Zwarts worden gedaan bij u op locatie. Na de keuring wordt uw gereedschap gecertificeerd en voldoet uw gereedschap aan de fabrieksnorm. Het blijft zo in de beste conditie en tevens wordt veiligheid voor u en anderen gewaarborgd. Na de keuring houden wij u op de hoogte van de eerstvolgende datum waarop uw we uw pneumatische gereedschap weer komen keuren.

 

Zwarts Veiligheid & Techniek voor gecertificeerde keuring in Noord-Nederland

Wilt u meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Of over ons keuring en leveringsprogramma verdeeld over zes productgroepen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een advies op maat!