Gecertificeerd uw valbeveiliging keuren

Wilt u uw valbeveiliging gecertificeerd en door een betrouwbare partner laten keuren? Zwarts Veiligheid & Techniek staat garant voor volledig gecertificeerde keuring. Voor het leveren, inspecteren, repareren en onderhouden van uw valbeveiliging en valbescherming systemen kunt u ook bij ons terecht. Daarnaast bent u voor nieuwe onderdelen bij ons aan het juiste adres.

Wat kunt u verwachten van het keuren van uw valbeveiliging door Zwarts?

Bij Zwarts Veiligheid & Techniek staan kwaliteit en vertrouwen op de eerste plaats. Wij vinden het belangrijk dat u ervan uit kan gaan dat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw valbeveiliging. En die zekerheid waarborgen we met onze certificering. Zwarts Veiligheid & Techniek is namelijk:

 

 • VCA gecertificeerd.

Arbo keuring voor VCA garandeert veilig werken.

 • ISO gecertificeerd.

Met de ISO normen werk je (kosten)efficiënt. 

 • Aangesloten bij de Metaalunie. 

Wij hanteren hun algemene voorwaarden.

  Garantie van veilig werken door een betrouwbare keuring van uw valbeveiliging

  Benieuwd hoe u zeker weet dat u uw valbeveiliging laat keuren door de juiste mensen? Certificering door Zwarts Veiligheid & Techniek gebeurt op basis van de wettelijk geldende normen en eisen. Zo bent u zeker van de juiste certificering op het cruciale moment.

   

  Onze keurmeesters hebben recente en relevante kennis binnen het werkveld. Zo kunnen wij het vertrouwen van veilig werken garanderen volgens de geldende normen binnen de sector. Bovendien zijn wij snel bij u op locatie.

   

  Valbeveiliging keuring: van de vanglijn tot de valgordel en valbeveiliging op het dak

  Ons keuring- en leveringsprogramma bestaat uit zes productgroepen, waaronder valbescherming systemen & middelen. Onze onderhoudsmonteurs zijn gespecialiseerd in de keuring van de valbeveiliging tot in detail. Van de vanglijn tot de valgordel en de valbeveiliging op het dak: Zwarts Veiligheid staat voor u klaar.

   

  Permanente valbeveilging

  Om veilig te kunnen werken op daken of langs gevels, is valbeveiliging nodig. Zwarts Veiligheid & Techniek, levert, installeert en keurt permanente valbeveiliging zoals leuning werk dat rond de gehele dakrand vast wordt gezet. Dit type valbeveilging maakt gebruik van een leeflijnsysteem waar langs een gebruiker zich vrij kan verplaatsen. U begrijpt dat het uiterst belangrijk is dat dit veilig is en goed wordt onderhouden. Voor het keuren van permanente valbeveiligingsystemen bent u bij ons aan het juiste adres. 

   

  Onze valbeveiligingsystemen:

  • Voldoen aan de huidige normen (overtreffen deze zelfs!)
  • Worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen
  • Kunnen worden aangepast aan ieder type dak
  • Zijn modulair opgebouwd, en
  • Bieden uitstekende veiligheid en bewegingsvrijheid.

   

  Zwarts Veiligheid & Techniek voor gecertificeerde keuring in Noord-Nederland

  Wilt u meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Of over ons keuring en leveringsprogramma verdeeld over zes productgroepen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een advies op maat!