Specialist in Hef- en Hijsmiddelen, Valbeveiliging & Dakveiligheid, Nen3140, Draagbaar klimmateriaal, NEN3140 & Blusmiddelen

Dag van de Bouw!

Zaterdag 18 juni is het dag van de Bouw. Bij verschillende bouwprojecten kun je een kijkje achter de schermen nemen. Ook onze opdrachtgevers doen mee. Om Zwarts Veiligheid & Techniek zichtbaar te maken zijn er spandoeken geplaatst bij diverse projecten, te weten:
Feringa Building & verbouw Hoofdstation Groningen. Wij zijn trots dat wij mogen meewerken als partner op het gebied van Veiligheid!

 

 

Beheer van uw Bouwplaats magazijn?

Zorgen dat alle materialen juist geregistreerd en Veilig zijn?

Ook hierin is Zwarts Veiligheid & Techniek uw betrouwbare partner!

Zwarts Veiligheid & Techniek beheert op dit moment het bouwplaats magazijn van Feringa Building in Groningen. Wij registreren alle materialen geven de materialen uit aan de diverse uitvoerders en medewerkers. Ook zorgen wij ervoor dat de materialen gekeurd en veilig zijn.
Onze medewerker ter plaatse lost storingen op de bouwplaats op en zorgt dat elke medewerker veilig kan werken.
Alle gereedschappen zoals hijsmiddelen, elektrische arbeidsmiddelen, valbescherming en dergelijke worden direct gerepareerd en gekeurd zodat ze weer klaar zijn voor veilig gebruik.

Mochten er materialen extra nodig zijn, dan heeft Zwarts Veiligheid en Techniek een uitgebreide verkoop en verhuur afdeling om ad-hoc in te springen op de vraag.

 

Ook interesse in deze dienstverlening en de andere mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op! Ons team staat voor u klaar.

verkoop@zvtechniek.nl of bel 050-3053483

 

 

Nieuwe medewerker

Vanaf 21 maart 2022 versterkt Gerrit Dijkema ons team. Hij is werkzaam als commercieel medewerker binnen-buitendienst. Hij is bekend met de branche en heeft ervaring. Een mooie aanvulling binnen ons bedrijf.

Lees meer »

ISO certificering

Binnen één jaar 2 certificeringen! Trost op ons bedrijf. Na de VCA certificering nu ook ISO 9001:2015 gecertificeerd door de Tüv!

Lees meer »

Opening Groningen

Vanaf 1 januari 2021 zijn wij gevestigd aan de Narvikweg 5-1 te Groningen. De eerste keuringswerkzaamheden zijn uitgevoerd, de kop is er af. Op naar de volgende klus.

Lees meer »