Specialist in Hef- en Hijsmiddelen, Valbeveiliging & Dakveiligheid, Nen3140, Draagbaar klimmateriaal, NEN3140 & Blusmiddelen

Klus in Scandinavië

Vorige week mochten wij voor onze opdrachtgever een klus uitvoeren in Scandinavië.

Het keuren van diverse hijsmiddelen en elektrisch gereedschap op een unieke locatie.

Een mooi avontuur voor de beide servicemonteurs Marcel Kanninga & Jan Aike Wolfs.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor een kop koffie. Wij bespreken graag de mogelijkheden! 050-3053483.

www.zvtechniek.nl

Vacature alert!

Ben jij enthousiast, heb je technisch inzicht en wil je een afwisselende baan? Check dan onze vacature op www.zvtechniek.nl of op werk.nl onder nummer 45725429.

 

Cursus valbeschermingsmiddelen 

Vorige week een zeer interessante cursus gehad van Edge Safety Equipment. Alle keurmeesters zijn weer up-to-date en hebben de cursus Valbeschermingsmiddelen met goed gevolg afgerond!

 

VERHUUR

Wist u dat Zwarts Veiligheid & Techniek ook een uitgebreid VERHUUR assortiment heeft? Bijvoorbeeld Hijsportalen in verschillende tonnages!
Ook kunt u bij ons terecht voor de huur van takels, spreadersystemen, valbescherming en nog veel meer. Wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op via 050-3053483 of mail met onze verkoopafdeling op verkoop@zvtechniek.nl

Vakantie tijd 

Uw gereedschappen en hijsmiddelen keuren in de bouwvak? Geen probleem! Wij zijn gewoon geopend. Ook voor reparatie, nieuw levering en verhuur staan wij in de vakantieperiode graag voor u klaar. Voor de planning kunt u contact met ons opnemen op

nummer 050-3053483 of mail naar verkoop@zvtechniek.nl

Wij wensen iedereen een zonnige en veilige zomervakantie!

 

Nieuwe medewerker !

Ons team is weer gegroeid met de komst van Eric Lamberts!

Eric is een klantgerichte servicemonteur/ keurmeester. U kunt hem tegenkomen bij u op locatie of bij ons in de werkplaats. Wij wensen Eric veel werkplezier in ons mooie team!

Lid van NNOW !

NNOW is hét bedrijvencluster in Noord Nederland voor Offshore Wind innovaties, kansen en ontwikkelingen vanuit de Eemshaven, Harlingen en Den Helder. Wij zijn trots te mogen melden dat wij vanaf heden ook lid zijn van de NNOW!

Zie onderstaande link met meer informatie.

Zwarts Veiligheid en Techniek - NNOW

Dag van de Bouw!

Zaterdag 18 juni is het dag van de Bouw. Bij verschillende bouwprojecten kun je een kijkje achter de schermen nemen. Ook onze opdrachtgevers doen mee. Om Zwarts Veiligheid & Techniek zichtbaar te maken zijn er spandoeken geplaatst bij diverse projecten, te weten:
Feringa Building & verbouw Hoofdstation Groningen. Wij zijn trots dat wij mogen meewerken als partner op het gebied van Veiligheid!

 

 

Beheer van uw Bouwplaats magazijn?

Zorgen dat alle materialen juist geregistreerd en Veilig zijn?

Ook hierin is Zwarts Veiligheid & Techniek uw betrouwbare partner!

Zwarts Veiligheid & Techniek beheert op dit moment het bouwplaats magazijn van Feringa Building in Groningen. Wij registreren alle materialen geven de materialen uit aan de diverse uitvoerders en medewerkers. Ook zorgen wij ervoor dat de materialen gekeurd en veilig zijn.
Onze medewerker ter plaatse lost storingen op de bouwplaats op en zorgt dat elke medewerker veilig kan werken.
Alle gereedschappen zoals hijsmiddelen, elektrische arbeidsmiddelen, valbescherming en dergelijke worden direct gerepareerd en gekeurd zodat ze weer klaar zijn voor veilig gebruik.

Mochten er materialen extra nodig zijn, dan heeft Zwarts Veiligheid en Techniek een uitgebreide verkoop en verhuur afdeling om ad-hoc in te springen op de vraag.

 

Ook interesse in deze dienstverlening en de andere mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op! Ons team staat voor u klaar.

verkoop@zvtechniek.nl of bel 050-3053483

 

 

Nieuwe medewerker

Vanaf 21 maart 2022 versterkt Gerrit Dijkema ons team. Hij is werkzaam als commercieel medewerker binnen-buitendienst. Hij is bekend met de branche en heeft ervaring. Een mooie aanvulling binnen ons bedrijf.

Lees meer »

ISO certificering

Binnen één jaar 2 certificeringen! Trost op ons bedrijf. Na de VCA certificering nu ook ISO 9001:2015 gecertificeerd door de Tüv!

Lees meer »

Opening Groningen

Vanaf 1 januari 2021 zijn wij gevestigd aan de Narvikweg 5-1 te Groningen. De eerste keuringswerkzaamheden zijn uitgevoerd, de kop is er af. Op naar de volgende klus.

Lees meer »